Proč nakupovat u nás

Máme přes 20 let zkušeností a neplýtváme vašimi financemi

Máme přes 20 let zkušeností a neplýtváme vašimi financemi. Společnost APAGON jsme založili v roce 2011 s cílem nabízet široké portfolio produktů stínící techniky pro zlepšení vašeho života doma i venku. Máme bohaté zkušenosti a víme, které produkty jsou kvalitní a přinesou vám tak i úsporu financí za klimatizaci nebo umělé osvětlení. Kromě jakostní a finanční stránky nám také záleží na estetice, kterouvýrazné designové prvky našich produktů jednoznačně podporují.

Abyste si užívali pohodlí


Pergoly se stíněním či sluneční plachty vytvoří útulné venkovní posezení, které si užijete za každého počasí, s deštěm či poledním sluncem nad hlavou.Screenové rolety a posuvné panely se zase postarají o regulaci světla a teploty v místnostech. Pro vytvoření harmonicky jednotného, elegantního exteriéru budovy pro vás máme hliníkové fasádní systémy.


Zastupujeme prověřené světové značky


Sázíme navysokou kvalitu a udržitelnou hodnotu produktů, které vybíráme do naší nabídky. V našich produktech najdete stylové zahradní pergoly z dílen celosvětově známých výrobců Renson, Warema a také sluneční  plachty značky Sunfurl a Soliday. Od společnosti Renson pro vás máme také venkovní screenové rolety, posuvné panelya hliníkové fasádní systémy.


Vysoký standard služeb


Pokud prodáváme špičkové a kvalitní výrobky, musí tomu odpovídat i úroveň našich služeb. Naši plně proškolení technici používají nejmodernější techniky jako je např. zaměření pomocí laserové technologie. Garantujeme nadstandardní kvalitu přípravných prací, výrobků, montáže i následných poprodejních služeb.


Pomůžeme vám vybrat


Podívejte se na naši stránku Průvodce výběrem a neváhejte se na nás kdykoliv obrátit s dotazy.

špičková stínící technika špičková stínící technika

Špičková stínící technika

Objednejte si naše služby při plánování nového domu, jeho rekonstrukci nebo jen pro dodatečné úpravy...

více o společnosti Apagon